Aké podlahové dlaždice pre bielu kuchyňu

12.02.2023

Biela, škandinávsky inšpirovaná kuchyňa je hitom tejto sezóny. Ak ide o interiér, ktorý vyhovuje vášmu vkusu, ale neviete, akú drevenú alebo keramickú dlažbu alebo kuchynský nábytok si doň vybrať, bude pre vás tento článok nápomocný. Poradíme, ktoré riešenia budú vo vašej domácnosti fungovať najlepšie a ktoré produkty budú vyzerať najefektívnejšie. Nechajte usporiadanie kuchyne vo svojom dome vždy potešiť svojich hostí. Biela kuchyňa môže byť veľmi univerzálna a vyzerá dobre v každom štýle, takže máte veľa možností použitia. Zvýraznite bielu kuchyňu dokonale zladenou drevenou pracovnou doskou alebo malým štýlovým doplnkom na stenu. Vybrať dlažbu tiež nemusí byť náročné. Ak chcete mať perfektne vybavenú bielu kuchyňu, využite naše rady.


V tomto článku:

1. Biela farba vašej kuchyni pristane

2. Biela neznamená nudná! Dlaždice a nábytok sú vhodne zvolené

3. Biela kuchyňa a perfektná pracovná doska. Akú farbu zvoliť a na čo si dať pozor?

4. Biele steny v kuchyni? Svetlé dlaždice a skrinky sú to pravé!

5. Biela -... Akú farbu zvoliť pre bielu? Dlaždice, farby a rámy

6. Studené biele, teplé drevo - kombinácia, ktorá nevychádza z módy. Drevené prvky dodajú interiéru štýl.

7. Keramika a čelá zvýrazňujúce interiér. Dokonalé dlaždice na podlahe a stenách vo vašom štýle

8. Pamätajte na vhodnú povrchovú úpravu!



Biely kuchynský nábytok- Merkury Market

 

Biela farba vašej kuchyni pristane

Ktoré dlaždice budú najlepšie vyzerať v svetlej kuchyni? Biela je nadčasová farba a vyzerá skvele prakticky v každom interiéri. Je to tiež skvelý základ, ak chcete zvýrazniť tieto výraznejšie prvky. Staviť môžeme napríklad na biele keramické dlaždice - bude to pocta tradícii. Kuchynské dlaždice nikdy nevyjdú z módy. Na druhej strane, ak ste milovníkom moderných riešení, obklady podobné drevu budú vo vašej bielej kuchyni fantastické a dodajú jej prirodzenosť. Gres napodobňujúci drevo je trvácny a odolný voči vlhkosti, takže obklady imitujúce drevo budú určite rokmi overenou investíciou. Môžete sa tiež rozhodnúť pre jemný vzor na dlaždiciach, aby ste trochu narušili jas kuchyne. Podlaha bude v bielej alebo v akejkoľvek inej svetlej farbe vyzerať fantasticky a ak proti nej chcete vystaviť svetlý nábytok, môžete sa úspešne rozhodnúť aj pre tmavšiu farbu dlažby.

Biela neznamená nudnú! Dlaždice a nábytok sú vhodne zvolené

Biela nemusí byť vôbec uniformná, čo dobre ukazuje napríklad škandinávsky štýl. Vo svojej bielej kuchyni môžete použiť mnoho svetlých odtieňov a doplnky v šedej alebo béžovej farbe, aby pôsobila prirodzene a štýlovo. Ak používate dlaždice podobné drevu, vzor sa môže tiež líšiť. Decentné doplnky alebo nábytkové prvky v inej farbe dodatočne spestria váš priestor a teplejšie odtiene dodajú miestnosti útulnosť. Bude to vo vašej kuchyni minimalistické alebo tradičné? - to závisí len od vás. V našom obchode nájdete všetky potrebné produkty, ktoré potrebujete na štýlové usporiadanie domova. Dlaždice, ktoré ponúkame, vás určite oslovia.

 

Biely kuchynský nábytok- Merkury Market

 

Biela kuchyňa a perfektná pracovná doska. Akú farbu zvoliť a na čo si dať pozor?

Myslíte si, že vašu bielu kuchyňu je potrebné spestriť správne zvolenou pracovnou doskou, ale neviete, akú si vybrať? Biela kuchyňa s drevenou pracovnou doskou nemusí byť vôbec nudná. Podľa toho, akým farbám dávate prednosť, si môžete vybrať tmavšiu alebo svetlejšiu dosku. Mimoriadne zaujímavé môže byť aj použitie bieleho kuchynského nábytku. Ak máte úplne biely nábytok, doska stola môže zostať aj v tejto farbe. Potom však bude dobré, ak steny v kuchyni trochu vyniknú. V tejto sezóne je módna napríklad pistáciová zelená, hnedé a rôzne odtiene modrej. A ak sa chcete držať jemnejších, svetlých stien, môžete si vybrať biely kuchynský nábytok s tmavšími úchytkami alebo nábytok v úplne inom tóne - jaseňový, sivý alebo hnedý, alebo dokonca čierny. Posledný návrh je určite skvelou voľbou pre milovníkov kontrastov.

Biele steny v kuchyni? Svetlé dlaždice a skrinky sú tým pravým!

Ste milovníkom bielej a jednoduchých, ale efektívnych riešení? Vsaďte na biele steny. Vyberte si interiérové ​​farby, ktoré sú kvalitné a odolné voči nečistotám, a dlho si budete užívať krásnu farbu. Takmer úplne biele kuchyne tiež vyzerajú fantasticky. Ak si myslíte, že biela kuchyňa bude pôsobiť nudne, nie je dôvod sa znepokojovať. Správne zvolené odtiene a doplnky spestria každý priestor. Môžeme tiež zvoliť o niečo tmavšie dlaždice alebo dosky na podlahe, výrazné panely a jedinečné prvky z prírodného dreva. Tiež nie všetky steny musia mať rovnakú farbu. Maľovanie na silnejší alebo kontrastný odtieň okamžite spestrí vašu kuchyňu. Na povrch stien môžete dať aj obklady vo vami zvolenej farbe, nič vám nestojí v ceste!

 

Biely kuchynský nábytok- Merkury Market

 

Kuchyňa bielo-... Akú farbu zvoliť pre bielu? Dlaždice, farby a rámy

Pri zariaďovaní kuchyne stojí za to pamätať na to, že biela je taká univerzálna farba, že bude vyzerať skvele prakticky s akoukoľvek farbou. Máte radi jemné a prirodzené riešenia? Alebo vsadíte na originálne, výrazné kontrasty? Bez ohľadu na to, či oceňujete bezpečnú klasiku alebo riziko, biela bude perfektným základom pre váš interiér kuchyne. Možno chcete, aby vašim stenám dominovali dve farby. K bielej si môžeme zvoliť akýkoľvek odtieň. Pre ľudí, ktorí majú radi klasické riešenia a ktorí chcú rozbiť belosť stien inou farbou, odporúčame predovšetkým jemné hnedé, dymové ružové a jemné šedé. Klasické tmavé farby budú perfektne fungovať aj v úplne bielej kuchyni. Čierna a biela je kombinácia, ktorá nevychádza z módy. Granátové jablko je v tejto sezóne tiež obľúbené. Priaznivci odvážnych riešení môžu dychtivo siahnuť po vysoko sýtych farbách. Pomaranč a limetka sú opäť v prospech! Na stenu môžeme zavesiť aj obrázky, ktoré budú farebne ladiť s miestnosťou. Môžu to byť celé krajiny alebo prvky prírody. Osvedčenou voľbou sú jasne sfarbené ovocie alebo kvety. Tmavé rámy zvoľte, ak chcete kontrast interiéru ešte viac zvýrazniť.

Studené biele, teplé drevo - kombinácia, ktorá nevychádza z módy

Drevené prvky dodajú interiéru štýl. Na usporiadanie kuchynského priestoru môžeme úspešne použiť prírodne pôsobiaci, drevený nábytok v teplých farbách, ktorý bude vyhovovať kuchyni zariadenej vo francúzskom, provensálskom alebo dokonca škandinávskom štýle. Prirodzenosť je vždy na vrchole. Čelá vašich kuchynských skriniek môžu trochu kontrastovať s bielymi stenami - toto je riešenie, ktoré dodá miestnosti hĺbku. Fantastická bude aj drevená podlaha. Správnym nábytkom a rôznymi doplnkami dokážeme dosiahnuť interiér, ktorý vás poteší nízkymi nákladmi.

Kuchynské linky- Merkury Market

Keramika a čelá zvýrazňujúce interiér. Dokonalé dlaždice na podlahu a steny vo vašom štýle

Pri výbere dlažby do bieleho interiéru kuchyne sa môžeme rozhodnúť pre hladký, jednotný vzhľad - lesklý alebo matný - vďaka ktorému bude kuchyňa určite elegantná a zdôrazní štýlový minimalizmus interiéru. Bude to tiež skvelá voľba pre ľudí, ktorí chcú, aby si ich interiér zachoval najprirodzenejší charakter. Ak si ceníte modernosť, dobrým nápadom môže byť optické zväčšenie miestnosti veľkými geometrickými vzormi na stenách alebo na podlahe. Tradičné malé vzory v rôznych konfiguráciách sú mimoriadne zaujímavým riešením pre mierne väčšie miestnosti. Pomôžu tiež originálnym spôsobom zdôrazniť hladkú štruktúru dreva.

 

Kuchynské linky- Merkury Market

 

Nezabudnite na správnu povrchovú úpravu!

Dlaždice a nábytok sú veľmi dôležité, ale záleží aj na výbere doplnkov. Nezabudnite zladiť ďalšie prvky, pokiaľ ide o farbu, s interiérom. Nástenné hodiny alebo obrazy vo výraznom ráme, napríklad zladené s farbou nábytku, budú na stene dobre vyzerať. Pozrite sa aj na naše kuchynské závesy a obrusy, ak sa chcete postarať aj o ten najmenší detail. Osvedčí sa vám aj sekcia kuchynských dosiek. Nájdete tam okrem iných drevené kuchynské dosky, ktoré sú perfektným nákupom pre milovníkov prírodného interiéru.


 

Inšpirujte sa!

 


Biela kuchynská dlažba. Škandinávsky a minimalistický štýl - inšpirácie


Koľko lepidla pod podlahové dlaždice? Lepenie dlaždíc krok za krokom


 

Späť