Hodia sa ako uliate do každého interiéru - najlepšie rozkladacie stoly

28.07.2022

Jedálenský stôl je často stredobodom rodinného života – jedáva pri ňom celá rodina, stôl slúži na stretávanie sa s priateľmi, tiež tu ľudia často rozvíjajú svoje vášne, deti si robia domáce úlohy a zabávajú sa.

Solídny jedálenský stôl bude preto mimoriadne potrebným kusom nábytku. Existuje veľa modelov stolov a verzie rozťahovacieho stola sú mimoriadne obľúbené. Ich funkčnosť a estetika sú nádherné, naši zákazníci si tieto verzie nábytku veľmi radi kupujú, takže naša ponuka je čoraz širšia a zaujímavejšia.

 

Jedalenske stoly- Merkury Market

 


V tomto článku:

1. Prečo sa oplatí investovať do rozťahovacích stolov?

2. Aké veľkosti a tvary stolov sú dostupné pre modely rozťahovacích stolov?

3. Aký rozkladací jedálenský stôl si môžete kúpiť?

4. Aký interiér je vhodný pre drevený rozkladací stôl?

5. Kde bude fungovať sklenená stolová doska?



 

Prečo sa oplatí investovať do rozťahovacích stolov?

Rozkladacie stoly je mimoriadne praktický kus nábytku. Jeho funkčnosť je oveľa väčšia ako u tradičného, ​​nerozťahovacieho stola. Zložený rozkladací stolík nemá veľké rozmery, takže je vhodný aj do malého bytu či malého domu.

Na druhej strane, keď máte väčší počet hostí alebo priateľov, rozkladací stôl sa dá rozložiť a jeho plocha sa výrazne zväčší. Takto rozprestretý veľký stôl teda pojme celú rodinu a všetkých priateľov pri veľkých stretnutiach. Je výbornou voľbou najmä vtedy, keď nepotrebujete denne veľký model, no slávnostné príležitosti si vyžadujú väčšiu stolovú plochu.

Moderné rozkladacie stoly, ktoré ponúka internetový obchod Merkury Market, sú unikátne modely vyznačujúce sa atraktívnym, moderným dizajnom a kvalitným spracovaním.

K stolom si musíte kúpiť stoličky. Dôležité je, aby materiál stoličiek odkazoval na materiál stola. Vďaka tomu k sebe stôl a stoličky zapadnú. Atraktívne stoly do jedálne a kuchyne je dobré zaobstarať so zladenými stoličkami – takáto zostava bude k sebe nielen dokonale zladená, ale bude aj o niečo lacnejšia ako nábytok kupovaný jednotlivo.

Populárne rebríčky nábytku naznačujú, že jedným z najobľúbenejších modelov stolov sú tie v odtieni dub sonoma alebo dub artisan. Dobrý je aj dizajnový stolík vo vysokom lesku, no takýto výrobok funguje len vo vybraných interiéroch. Pri kúpe stola si najskôr overte, či bude ladiť s vami vybraným štýlom interiéru.

V našom obchode nájdete najobľúbenejší a najzaujímavejší nábytok, preto neváhajte a kúpte si zaujímavý, moderný či dizajnový stôl pre seba - produkt sa vám určite bude páčiť a bude to funkčná a estetická možnosť.

 

Jedalenske stoly- Merkury Market

 

Aké veľkosti a tvary stolov sú dostupné pre modely rozťahovacích stolov?

Rozkladací jedálenský stôl je možnosť, ktorá vám umožní získať stolovú dosku rôznych veľkostí v rámci jedného produktu. Pred kúpou je však dobré skontrolovať dĺžku stola v zloženom a rozloženom prevedení. Vďaka tomu budete mať istotu, že nábytok, ktorý si vyberiete, sa bude hodiť do vašej obývačky či kuchyne.

Každý má svoje preferencie, za akým stolom najradšej sedí, preto naša predajňa predstavuje atraktívne stoly v rôznych tvaroch. Stôl môže byť okrúhly alebo štvorcový a po rozložení sa z neho stane oválny alebo obdĺžnikový stôl. Pevný rozkladací jedálenský stôl bude teda nielen odolný, ale sa bude vhodne hodiť aj do interiéru.

V miestnostiach, ktoré sú regulárne (napr. na základe štvorca), sú lepšie okrúhle verzie. Obdĺžnikový skladací stôl je ideálnou voľbou do podlhovastejších miestností. Pamätajte, že nie každý stôl bude fungovať v každej miestnosti. Masívny okrúhly rozťahovací stôl sa nemusí hodiť do moderného geometrického usporiadania, preto je lepšie zvoliť iný produkt.

Na veľkosti záleží – príliš veľký alebo príliš malý stôl bude v danej miestnosti jednoducho vyzerať zle.

 

Aký rozkladací jedálenský stôl si môžete kúpiť?

Naša predajňa ponúka široký sortiment rôznych rozkladacích stolov. Sú dostupné v mnohých farebných variantoch, takže je ľahké vybrať niečo zaujímavé k danému aranžmánu. V prípade veľkého rozťahovacieho stola je dôležitý vonkajší vzhľad, preto by ste si mali vybrať taký kus nábytku, ktorý ladí s ostatným zariadením a celým usporiadaním.

Farby stola si môžete prispôsobiť svojim potrebám vďaka našej širokej ponuke. Obľúbený je najmä biely rozkladací jedálenský stôl. Nábytková doska, z ktorej je jedálenský stôl vyrobený, môže byť povrchovo upravená vo vysokom lesku alebo bielej matnej. Biely lesk je ideálnou možnosťou do moderných interiérov alebo glamour interiérov, zatiaľ čo matný biely stôl bude fungovať prakticky v akomkoľvek jemnom a elegantnom usporiadaní.

Nábytok vyrobený z MDF dosky je dobrou voľbou prakticky do každého interiéru. Dostupné sú nielen v bielej farbe, ale aj v iných zaujímavých odtieňoch. Veľmi obľúbené sú verzie z MDF dosky, ktoré imitujú farbu a vzor prírodného dreva (dub sonoma, dub artisan). S takýmito rozťahovacími stolmi je ľahké vytvoriť klasické aj moderné usporiadanie.

Stôl z MDF dosky do jedálne, obývačky alebo kuchyne je vysoko odolný voči poškodeniu, preto bude možnosťou na dlhé roky. Takéto výrobky sa navyše ľahko montujú, takže novo zakúpený rozkladací stôl si zložíte svojpomocne za pár chvíľ.

 

Stoličky- Merkury Market

 

Aký interiér je vhodný pre drevený rozkladací stôl?

Rozkladacie stoly z prírodného dreva sú medzi našimi zákazníkmi rovnako obľúbené. Drevo je jedinečný materiál pre nábytok - spája odolnosť, pevnosť a prirodzenú krásu. Z tohto dôvodu bude mať nábytok vyrobený z dreva vždy úžasné čaro a pôvab. Nie je tomu inak ani v prípade rozťahovacích stolov.

Stolová doska môže byť povrchovo upravená vo vysokom lesku, vďaka čomu efektný, lesklý povrch dokonale zapadne do minimalistických, moderných alebo glamour interiérov plných elegantnej nádhery. Biela matná stolová doska je možnosťou pre klasické aranžmány a prírodný odtieň dreva sa bude dobre hodiť do industriálnych interiérov alebo boho jedální. Preto existuje veľa možností usporiadania.

Stôl z prírodného dreva je vhodný nielen do jedálne - dajú sa umiestniť aj do kuchyne alebo do priestoru obývačky. Na aranžmán je dobré zvoliť iný drevený nábytok, vďaka ktorému bude štýl v miestnosti jednotný.

 

Kde bude fungovať sklenená stolová doska?

Rozkladací stôl nemusí byť nudný ani banálny. Ak sa vám doskové verzie alebo drevený nábytok zdajú príliš obyčajné, je dobré zvoliť produkty, ktoré kombinujú viacero materiálov. Dokonalým príkladom bude rozkladací jedálenský stôl so sklenenou doskou. Tento model je možné aj rozložiť. Táto možnosť je vizuálne zaujímavá, s takýmto stolom vytvoríte jedinečný aranžmán.

Rozťahovací jedálenský stôl so sklenenou doskou je ideálnym modelom pre vonkajšie použitie. Sklo je veľmi odolné voči nepriaznivým poveternostným podmienkam, pred rodinným posedením väčšinou stačí stôl utrieť a užiť si jeho krásny vzhľad. V priestore obývačky sklenený jedálenský stôl urobí úžasný dojem, dizajn takéhoto nábytku púta pozornosť a je určite niečím nevšedným.

 


 

Inšpirujte sa!

 

Aké stoličky pre drevený stôl - uvádzame zaujímavé návrhy


Ako položiť dlažbu - pokyny krok za krokom


Ako zariadiť dámsku obývaciu izbu? Inšpiruj sa!

Späť